Genomineerden voor de MKB-Rotterdam-Rijnmond Winkelstraatprijs 2015 bekend!

bekendmaking-4-genomineerden-mkb-roterdam-rijnmond

Afgelopen vrijdag 6 november jl. zijn door MKB Rotterdam ~de vier winkeliersverenigingen genomineerd voor de titel MKB Rotterdam-Rijnmond Winkelstraatprijs van het Jaar 2015. ‘Dé prijs voor winkeliersverenigingen in de stadsregio Rotterdam!’ De vier door de jury genomineerde winkelgebieden zijn:

  • De Lusthofstraat
  • Winkelcentrum Akkerhof
  • Winkelcentrum De Terp
  • Winkelcentrum Vlietplein

MKB-Rotterdam is de officiële uitvoeringsorganisatie van MKB-Nederland in de stadsregio Rotterdam. De hoofddoelstellingen van MKB Rotterdam zijn het bevorderen van het ondernemersklimaat en de regionale economische ontwikkeling. In 2011 is daarvoor, naast de vele andere activiteiten, de Winkelstraatprijs van het Jaar in het leven heeft geroepen voor winkeliersverenigingen in Rotterdam-Rijnmond.

Winkelstraten in de stadsregio Rotterdam-Rijnmond welke bestaat uit de 15 gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Brielle, Capelle aan den IJssel, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Maassluis, Ridderkerk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne konden zich de afgelopen maanden aanmelden om in aanmerking te komen voor de titel MKB Rotterdam-Rijnmond Winkelstraatprijs van het Jaar 2015.

Criteria MKB Rotterdam-Rijnmond Winkelstraatprijs van het Jaar voor winkeliersverenigingen:

  • Grote diversiteit in winkelaanbod;
  • Veel zelfstandig ondernemerschap en kleinbedrijf;
  • Uniek en authentiek karakter;
  • Positieve samenwerking tussen ondernemers, overheid/corporatie en andere partijen;
  • Innovatieve acties op het vlak van ondernemerschap, evenementen of belangenbehartiging.

De eerdere winnaars van de MKB-Rotterdam-Rijnmond Winkelstraatprijs waren:
2014  -> Stadshart Maassluis
2013- > Winkelboulevard Zuid (Rotterdam Zuid)
2012 -> Nieuwe Binnenweg, gedeelte Delfshaven
2011 -> West-Kruiskade

 
Kom ook langs bij de officiële prijsuitreiking van de Winkelstraatprijs 2015
Op maandag 30 november a.s. vindt officiële uitreiking van de Winkelstraatprijs 2015 plaats. Dit zal gebeuren tijdens het evenement: “Rinkelt uw kassa nog in 2016?”. Voor meer informatie over dit evenement gaat u naar dit bericht: ‘Rinkelt uw kassa nog in 2016?’ en uitreiking Winkelstraatprijs 2015 in de Pelgrimvaderskerk op maandag 30 november. Dit evenement wordt georganiseerd door het Rotterdams Ondernemers Belang. Deelname is kosteloos en dit inclusief een buffet.

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang