Gratis koffieproefsessie in de week van maandag 29 oktober t/m donderdag 1 november as. bij u op locatie

Gratis koffieproefsessie in de week van maandag 29 oktober t/m donderdag 1 november as. bij u op locatie

Netwerken in het Rotterdamse vind ik belangrijk, op deze manier leer ik veel bedrijven kennen en veel bedrijven leren mij kennen. Wat ik nu zo leuk vind is om u, als ROB-lid te helpen aan een goede kop koffie.

Hoe doe ik dat?
Ik kom bij u ‘op de koffie’ met een Jura koffiemachine en laat u mijn koffie proeven. Tevens vertel ik u alles over koffie, wat voor een mooi product koffie is, hoe je koffie moet proeven, hoe je koffie moet walsen (net zoals wijn), welke soorten koffiebonen worden gebruikt, waarom er een melange van koffiebonen wordt gebruikt etc. Op deze manier wil ik u meenemen in mijn liefde voor goede koffie.

Zoals velen van u wellicht al weten laten wij onze koffiebonen zelf laten branden en hebben wij daardoor 100% controle hebben over de kwaliteit van de bonen, de melange van de bonen en de uiteindelijke smaak van de bonen.

Durft u de proefsessie aan?
Ik heb een hele week (van maandag 29 okt t/m donderdag 1 november a.s.) gereserveerd om alle ROB-leden deze proeverij aan te bieden.

U kunt zicht via mij (marcel@catermaat.nl) opgeven voor een proefsessie

Ik wens u een fijne dag verder

Marcel Oostrom – “Catermaat Schiedam”
0620449975 – marcel@catermaat.nl


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang