Het bestuur gaat met de leden aan tafel voor de ROB-rondetafel-gesprekken

rondetafelgesprekken

Binnenkort kunt ook u als lid worden gebeld door één van de bestuursleden van het ROB met de vraag of u aanschuift. Bij een heerlijk ontbijtje, lunch of diner willen we aan tafel met maximaal 15 ondernemers uit onze club.

Gespreksonderwerpen zijn er voldoende. Allereerst en misschien wel het belangrijkst: een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur, zodat iedereen weer weet wat voor vlees er in de kuip zit. Verder zouden we ook van u graag horen welke onderwerpen er de komende periode op de ROB-agenda moeten komen. Daarnaast hebben wij een aantal ideeën hoe we het ROB zelf weer meer op kaart kunnen zetten en waarschijnlijk kunt u ons helpen met suggesties en ondersteuning.

Wij hebben voor de ROB-rondetafelgesprekken de drie volgende data geprikt:

Donderdag 16 oktober 2014
Donderdag 20 november 2014

eric-spreijMocht u nu al enthousiast worden en al willen langskomen op één van deze dagen, dan stuur dan een berichtje naar: bestuur (at) robonderneemt.nl.

Namens het bestuur,

Eric Spreij
(Voorzitter ROB)

/ Geen categorie, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang