Hét Impactmakersevent ma. 13 maart a.s.

Hét Impactmakersevent ma. 13 maart a.s.

Hét Impactmakersevent

We nodigen jullie graag uit voor Hét Impactmakersevent: een middag vol tips, tricks en connecties voor maximale impact


Kom naar Hét Impactmakersevent: een middag vol tips, tricks en connecties voor maximale impact

Voor Goed, SROI werkt en Stichting Rikx nodigen je graag uit voor hét Impactmakersevent op maandag 13 maart 2023. We laten je tijdens deze middag kennis maken met verschillende methodes en instrumenten om blijvend het positieve verschil te kunnen realiseren in Rotterdam. Op het podium hoor je van onder andere (sociaal) ondernemers, vakexperts en ervaringsdeskundigen hoe zij impact verankerd hebben in hun werk of bedrijf. Maar we horen ook graag van jou; hoe ben je nu met dit onderwerp bezig? Wat zijn je voornemens maar ook welke vragen heb je nog over impact maken?

Officiële onthulling Stadskaart voor impact ondernemen in Rotterdam mét special guest

Deze middag hebben we een bijzonder gast in ons midden: wethouder Werk & Inkomen Tim Versnel lanceert de Stadskaart voor impact ondernemen in Rotterdam. Via deze Stadskaart vind je nog sneller nieuwe leveranciers, locaties of samenwerkingspartners die samen met jou aan je impact doelen kunnen werken.

Praktische info en aanmelden

Het Impactmakersevent vindt plaats op maandag 13 maart 2023 van 14:30 tot 18:00 in Venture Café Rotterdam (Groothandelsgebouw).
Het programma ziet er als volgt uit:

14:30 Inloop
15:00 Aanvang programma met welkomstwoord door Carolien van Wersch, directeur van Stichting Voor Goed
16:15 Presentatie impact stadskaart door wethouder Werk & Inkomen Tim Versnel
16:30 Aanvang netwerkborrel met impact

We kijken er naar uit om je deze middag te mogen verwelkomen. Mocht je nog vragen hebben, dan horen we deze graag via info@voorgoedagency.nl


Over de organisatoren

Team Voor Goed: Voor Goed werkt samen met o.a. sociaal ondernemers, corporates, de overheid en diverse fondsen aan de maatschappelijke vraagstukken van de stad. Voor Goed faciliteert sociaal ondernemers/initiatiefnemers (startups en scale-ups) o.a. door ze te verbinden met het juiste netwerk, kennis en geld.

Team Citylab010: voor initiatiefnemers in Rotterdam die een innovatief en maatschappelijk relevant idee hebben voor de stad. CityLab010 is hét innovatielab van Rotterdam en biedt hulp in de vorm van kennis, coaching, netwerk en eventueel een startbudget.

Partners:
wisselend zullen andere vrienden uit de stad aanschuiven om kennis te delen en advies te geven. Denk aan experts vanuit Noorderwind, Venture Café, Rotterdam Partners, Blue City, vanuit corporates of vanuit de gemeente.


/ Agenda, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang