In memoriam: Gerda Verhaar-Eeuwijk

Met grote droefenis heeft het bestuur van het Rotterdams Ondernemersbelang vernomen dat afgelopen zondagnacht Gerda Verhaar geheel onverwachts op 68-jarige leeftijd is overleden. Gerda was een graag geziene gast op onze bijeenkomsten. Zo was zij bijvoorbeeld van groot belang voor onze goede contacten met de gemeente Rotterdam. Wij bedanken Gerda voor haar warme belangstelling en inzet voor onze club. Wij wensen haar familie en vrienden veel sterkte met dit grote verlies.

Namens het bestuur van het Rotterdams Ondernemersbelang,

Pieter van Egmond


In memoriam: Gerda Verhaar

In memoriam: Gerda Verhaar


Van de website van d66 Rotterdam:

Gerda was in heel Rotterdam bekend als een markante en geliefde persoonlijkheid. Haar tomeloze inzet in de stad en vooral voor de Rotterdamse bewoners en ondernemers kenmerkte haar lidmaatschap van de Rotterdamse raad, waar ze in 2014 met voorkeursstemmen in werd gekozen. Als voorzitter van de raadscommissie Economie, Haven, Mobiliteit en Duurzaamheid wist zij partijen van links tot rechts te verbinden. In haar raadswerk maakte ze zich hard voor zeer uiteenlopende dossiers, van vervoer over water tot vrouwenvoetbal, waar ze zonder uitzondering ook persoonlijk zeer betrokken bij was. Als Gerda zich ergens in vastbeet, liet ze ook niet meer los.

Het was onmogelijk om Gerda niet te kennen. Van buurtborrels tot lustrumgala’s, soms wel vier op één dag, Gerda kwam overal. Op haar kenmerkende manier wist ze het altijd voor elkaar te krijgen werkelijk alle aanwezigen te spreken. Niet alleen als raadslid, maar ook als betrokken Rotterdammer, was ze bij velen bekend en geliefd. Ook binnen D66 stond ze bekend als een zeer actief lid en campagnevoerder. Een ochtend flyeren begon niet zelden met een ontbijtje voor tien in de woonkamer van Gerda.

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang