In memoriam: Robert Jan de Heer

In memoriam: Robert Jan de Heer

Vandaag, maandag 6 september 2021, moesten wij vernemen dat onze gewaardeerde collega en makker Robert Jan de Heer in de nacht van vrijdag op zaterdag is overleden. Robert Jan had net de leeftijd van 60 jaar bereikt.

Wij zijn diep geschokt en bedroefd. In onze gedachten zijn wij bij zijn partner en familie.

Robert Jan zullen wij ons altijd herinneren als een levenslustig en initiatiefrijke kerel, die ook vaak een stevige mening had over diverse onderwerpen. Dit leidde bijvoorbeeld mede tot een mooi samenwerkingsverband met de Spaanse Grave, vele inhoudelijke bijeenkomsten en pittige en humoristische discussies tot laat in de avond en soms zelfs de vroege morgen.

Robert Jan stond altijd klaar om met raad en daad mee te helpen om het Rotterdams Ondernemers Belang op te laten stomen in de vaart der volkeren. Wij zullen hem enorm gaan missen als persoon en hem voor die inzet voor de club altijd dankbaar blijven.

Het bestuur van het Rotterdams Ondernemers Belang,

Pieter van Egmond
Robbert van Opstal
Timmy Xanh
René Stout
Dennis Rook
Jaap Slooff

en mede namens:

Cok Verkleij
Fred Burggraaf


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang