Inloopspreekuur in Dordrecht voor ondernemers

Open

U bent de hele dag druk bezet en heeft een juridisch probleem te bespreken, maar eigenlijk heeft u hiervoor overdag geen tijd. Kent u dit probleem? Veldhuijzen & Nuiten heeft de oplossing!

Iedere donderdag tussen 17.30 en 18.30 bent u welkom op het inloopspreekuur voor ondernemers van Veldhuijzen & Nuiten. Zonder afspraak – of, als u dat beter bevalt, mét – kunt u bij ons binnenlopen om ons uw vragen voor te leggen. Kosteloos tijdens het spreekuur!

Besteed uw tijd overdag aan uw onderneming en praat ’s-avonds even over uw probleem. Huurrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht of faillissementsrecht; in een oriënterend gesprek kunnen wij gezamenlijk bezien welke mogelijkheden er zijn.

Wij zijn uitstekend bereikbaar per auto of met openbaar vervoer. Het kantoor is gelegen tegenover station Dordrecht en u kunt gratis achter ons kantoor parkeren. Kom langs!

Om wachttijd te voorkomen, kunt u ook van tevoren een afspraak maken voor het spreekuur. Stuur dan een e-mail naar mail@veldlaw.nl.

Meer informatie over het spreekuur vindt u op www.veldlaw.nl.

Veldhuijzen & Nuiten Advocaten
Burgemeester de Raadtsingel 89
3311 JG Dordrecht

Telefoon: 078 – 613 39 66
Telefax: 078 – 631 09 38

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang