Inmiddels 70 aanmeldingen voor "Rinkelt uw Kassa nog in 2016" op ma. 30 november a.s.

Symposium 30 november 2015 voor tafels

Het aantal inschrijvingen voor de bijeenkomst “Rinkelt uw Kassa nog in 2016” verloopt voorspoedig. We hebben inmiddels al 70 ondernemers en winkeliers op de lijst staan voor maandagavond 30 november a.s. in de Pelgrimskerk. Inmiddels hebben er ook al een aantal ondernemers een tafel besteld ter promotie. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan:

Donia Media: “Van een simpele vraag over je Facebook pagina of een strategisch LinkedIn consult, een crossmediale campagne of totale uitbesteding van je zakelijke social media, wij staan voor je klaar!”

Benefits for Kids: Steeds meer bedrijven hebben een MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) beleid of willen dit ontwikkelen. Benefits for Kids draagt graag bij aan de invulling hiervan.

Buitendijk Dagvers bv: Catering en alles wat met lekker eten te maken heeft.

De Zakelijke website: “Webbouw is teamwork en samen met u bouwen wij aan uw online uiting!”

Het Albeda-college: Met ruim 120 beroepsopleidingen zorgen zij voor uw stagaires en toekomstige werknemers.

Overschie Business Plaza: “Zaken doen met uw buurman!”

HLB Den Hartog: HLB Den Hartog Accountants en Consultants heeft vestigingen in Rotterdam, Den Haag en Amsterdam. Er werken zo’n 50 mensen. “Ondernemend, net als u”

Rogiad: ROGIAD is een regionale ondernemersvereniging die is opgericht met als voornaamste doel het proactief ondersteunen van ondernemers op uiteenlopende onderdelen van het ondernemerschap.

VOOR LEDEN EN NIET-LEDEN VAN HET ROB EN MKB-ROTTERDAM

De Winkel- ondernemersmarkt start om 17.00 uur en duur tot maximaal 21.30. uur. Er is voor winkeliers en ondernemers een tafel te bekomen om zich tijdens deze bijeenkomst te presenteren. Indien u hier van gebruik wilt maken kunt u mailtje sturen naar info@socratezzz.nl. Ook als u met één of meerdere mensen wilt langskomen kunt u ook naar het voorgaande e-mail adres een berichtje sturen. U kunt ook aangeven of u gebruik wilt maken van het buffet. Deelname aan de bijeenkomst, inclusief buffet en markt, is zonder kosten.

Waar?

Pelgrimvaderskerk
Aelbrechtskolk 20
3024 RE Rotterdam

Aanvang 17.00 uur en einde rond 21.30 uur

Het complete programma kunt u HIER->>> vinden.

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang