Inzet socialmedia, interessant! Maar hoe?

Social-Media

Een start met socialmedia vereist ook een duidelijke profilering. Blijft uw koers gelijk of kiest u voor een andere aanpak? Kunnen uw klanten, medewerkers verandering verwachten of juist vasthouden aan de goede pijlers van de onderneming? Wat is uw reputatie en is dat de koers die naar toekomst toe nog gewenst is? En hoe bereik ik mijn doelgroep en hoe verander ik de perceptie over ons bedrijf?

 

Nederland, kent meer dan 6 miljoen Linkedin gebruikers, bijna 10 miljoen privé en/of zakelijk Facebook accounts, bijna 2,5 miljoen mensen Twitteren. Zelfs de nieuwste trends zoals Instagram (2,1M) , Pinterest (1,8M) en Snapchat (1M) hebben  miljoenen gebruikers* Socialmedia is geen hype, het is realiteit! En wat biedt het u, of nog beter, wat kan het u bieden?

 

Men4newmedia is een strategie en trainingsbureau op het gebied van socialmedia, wij helpen opdrachtgevers met het verbeteren van het bedrijfsresultaat door middel van de inzet van socialmedia. Wij doen dit al vanaf 2008.

 

Socialmedia wordt in toenemende mate succesvol ingezet. Dit soort vragen komen af op de  ondernemer. Een marketing plan is vaak aanwezig maar hoe zet u socialmedia hands-on in en hoe kun u zich onderscheiden, hoe profileert u zich zelf als een expert op uw vakgebied? Hoe kunt u leads genereren? Hoe kunt u meer bekendheid creëren?

Waar zit uw toekomstige klant en op welke wijze kunt u die het best benaderen en op welke tijdstip?

 

Ook de volgende aspecten zijn van belang voor de inzet van socialmedia en om hier van te voren over na te denken, Hoe gaat u om met reputatie management?  Hoe gaat u om met een negatieve of positieve reacties? Wat is de responstijd?  Gaat u het zelf doen of besteed u dit uit?

 

Er komt veel meer kijken bij een goede socialmedia strategie, dan het openen van een 1 of meerdere socialmedia accounts en het plaatsen van berichten.
Men4newmedia is de partij om u hierin handvatten te geven en op weg te helpen. Heeft u vragen over een training of het beheren en het verzorgen van uw socialmedia en het beantwoorden van uw 1ste lijns vragen neem contact met ons op via www.men4newmedia.nl  of via info@men4newmedia.nl of via 0180-622305 of 06-29154357.

 

NOTE: Voor alle leden biedt Men4newmedia aan om een up-to-date socialmedia status profiel te maken (t.w.v. 400 Euro ex. BTW). Zo heeft u als startpunt overzichtelijk hoe uw bedrijf er nu op socialmedia voor staat.  Vraag naar de voorwaarden.

 

*bron: http://www.marketingfacts.nl/berichten/social-media-cijfers-anno-2017

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang