Italiaans ontbijten met het ROB bij La Zia Maria op do. 13 september a.s.

Italiaans ontbijten met het ROB bij La Zia Maria op do. 13 september a.s.

U kunt zich weer aanmelden voor een ontbijt van het ROB. Met een aantal andere ondernemers uit onze club en daarbuiten gaan we aan tafel bij La Zia Maria aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam-Delfshaven. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende en het is ook een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur en u als leden onderling. Ook ondernemers die geïnteresseerd zijn in het ROB op deze wijze kennis maken met de club.

Iedereen aan tafel krijgt ook maximaal drie minuten voor een korte (bedrijfs-)presentatie. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in het ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal zijn van harte welkom. Schroom niet en nodig ook deze mensen uit voor een ontbijt bij het ROB.


(Er zijn geen kosten verbonden aan deelname)
Donderdag 13 september 2018
Aanvang: 7.30 uur (tot 9.00 uur)

La Zia Maria
Delicatessen, traiteur en catering

Nieuwe Binnenweg 222a
3021 GM Rotterdam

Aanmelden: stuur een mail naar evenementen@robonderneemt.nl


Over La Zia Maria

Als geboren Siciliaan is Stefano Campailla gespecialiseerd in de authentieke Italiaanse keuken en heeft hij een duidelijke passie voor creatief en hartverblijdend vermaak. Hij is geboren in Italië, in het historische stadje Siracusa te Sicilië. In een warme Italiaanse familie vatte zijn passie voor voedsel en cultuur vlam.

Tien jaar geleden kwam hij naar Rotterdam om diverse seminars en opleidingen te volgen. Dit resulteerde in een afgeronde Master in Culturele Economie en Cultureel Ondernemerschap, aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Tussendoor heeft hij steeds gewerkt met jonge mensen op het gebied van Organisatie en Culinaire Evenementen.

In 2004 volgde hij zijn hart en emigreerde hij naar Nederland en startte daar, in het centrum van Rotterdam, zijn bedrijf, Centro Animazione Culturale, oftewel www.italiaansechef.com, Organisatie en Party catering en La Zia Maria delicatessen, traiteur en catering.

Het assortiment

Het assortiment van La Zia Maria is zeer divers: van wijnen, olijfolie, formaggi (kazen), salumi (vleeswaren), antipasti, panini tot verse maaltijden. Uit de eigen keuken worden dagelijkse diverse traditionele Italiaanse gerechten bereid. Antipasti’s (Caprese, Vitello Tonnato, enz.), pasta’s (Penne ai Funghi Porcini, Pasta alla Norma, Lasagne, enz.), vleesgerechten (Scaloppina al Tartufo, Spezzatino, enz.) en desserts (Tiramisu’, Cannoli e Limoncello taart). De verse maaltijden verschillen van dag tot dag en zijn verkrijgbaar vanaf € 5,50.

Zij komen ook met liefde bij u thuis koken. Ideaal als u met vrienden en familie iets bijzonders heeft en geen moment van de gezelligheid wilt missen. Daarnaast organiseren zij voor groepen proeverijen.


La Zia Maria ontbijt

La Zia Maria ontbijt


Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang