Jack-Up 010 op 18 februari a.s.

Jack-Up 010

Op 18 februari is het zover! Dan vindt de eerste editie van Jack-Up 010 plaats op het majestueuze schip ss Rotterdam.

Een nieuw en dynamisch business evenement waar een interessante mix van young entrepreneurs en gevestigde ondernemers zich laten verrassen tijdens een
bijzondere ‘businesstrip’ waar de kernelementen kennis, inspiratie, beleving en
connectie centraal staan.

Deze eerste editie wordt afgetrapt met een sterke programmering vanaf het cruiseschip ss Rotterdam met een adembenemend uitzicht over de skyline van Rotterdam. Want iedereen is het erover eens. Rotterdam bruist! Het imago en het economisch klimaat van de stad is de afgelopen jaren sterk verbeterd waardoor de stad zowel nationaal als internationaal stevig op de kaart staat. Wethouder Arjan van Gils van Financiën, Organisatie, Haven en Grote Projecten zal het evenement officieel openen.

Met Jack-Up 010 bieden wij een dynamisch business platform waar een diversiteit van ondernemers elkaar eenvoudig kunnen vinden waardoor samenwerking en ondernemerschap wordt gestimuleerd en er bruggen kunnen worden geslagen tussen nieuwe initiatieven en gevestigde bedrijven die ondersteuning kunnen bieden bij de ontwikkelingen van innovaties en nieuwe ideeën.

Het Jack-Up programma ziet er als volgt uit:

16.00 uur Ontvangst
16.15 uur Start programma matchmaking – Business Buddy
17.00 uur Start Experience Tour
18.00 uur Talkshow
18.45 uur Jack-Up Netwerkborrel
20.30 uur Einde

Inhoud programma
Bezoekers van Jack-Up 010 worden op een creatieve wijze door de programmering heen geloodst. Zij worden meegenomen op tour en ontdekken een optreden, een inspirerende sessie of een hippe workshop op een unieke plek op het cruiseschip, luisteren naar inspirerende ondernemersverhalen en ‘hot topics’ tijdens de talkshow op het podium in de grote theaterzaal en leren andere ondernemers kennen – netwerken 2.0.

Daarnaast kunnen ondernemers die tijdens Jack-Up 010 actief een basis willen leggen voor nieuwe samenwerkingen vrijblijvend een Business Buddy ontmoeten. Uit deze connectie mag een uitgesproken Business Belofte komen, die kan worden getoond op het evenement.

Talkshow
Voor onze talkshow nodigen wij unieke ondernemers en inspirerende ‘local heroes’ uit op het podium van de theaterzaal op het ss Rotterdam.

Tijdens de interactieve talkshow haakt onze host, NOS sportjournalist en televisiepresentator Gert van ’t Hof, in op ondernemersverhalen en hot buiness topics in Rotterdam.

De eerste namen van onze gasten zijn inmiddels bekend:
– Hans van Bochove – Vice President public affairs bij Coca-Cola European Partners
– Talitha Muusse – Millennial Expert, ondernemer en opiniemaker, oprichter Blikverruimers.
– Lennart Graaff conceptontwikkelaar BLOC o.a. bekend van The Dutch Windwheel en The Dutch Mountains
– Jort Verhage – ondernemer en bekend van o.a. ‘De Hofnar’ van Generatie Z, 16 jaar en adviseur van topmanagers
– Lorenzo Elstak – ‘Local Hero’ – sociaal en creatief ondernemer op Zuid.
– Gijsbregt Brouwer – founding partner van De Buik van Rotterdam en branding- en storytellingexpert

Goede doel
De organisatie vindt het belangrijk dat ondernemerschap, onderwijs, innovatie en samenwerking ook maatschappelijk-breed wordt gestimuleerd. Daarom steunen wij elke editie van een passend en lokaal goed doel. Dit jaar is gekozen voor het goede doel van NEW YORK ROTTERDAM – Vier stoere Rotterdammers roeien in 2022 de oceaan over van New York naar hartje Rotterdam om geld in te zamelen voor een huiskamer voor het Rotterdamse Ronald McDonaldhuis die een etage in het Erasmus MC te Rotterdam krijgt waar zij een veilige haven bieden voor mensen uit heel Nederland.

Dus ben je op zoek naar nieuwe connecties, wil je inspiratie opdoen, je laten verrassen, de markt verkennen, kennis vergaren, best practice delen of ontspannen met klantrelaties of collega’s? Kom dan naar Jack-Up 010 en koop nu een ticket!

Voor de snelle beslisser -> EARLY BIRD tickets zijn verkrijgbaar via de website.

Wees er snel bij want ‘vol is vol’ – https://www.jack-up.nl/tickets Inclusief Drinks & Bites!

Tot ziens op 18 februari op het ss Rotterdam.

Hartelijke groet,
Team Jack-Up 010
E: contact@jack-up.nl W: www.jack-up.nl

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang