Kiki Dortland, adviseur duurzame arbeidsparticipatie Spaanse Polder stelt zich voor


Kiki Dortland, adviseur duurzame arbeidsparticipatie Spaanse Polder stelt zich voor

Kiki Dortland, adviseur duurzame arbeidsparticipatie Spaanse Polder


Kiki Dortland, adviseur duurzame arbeidsparticipatie Spaanse Polder stelt zich voor

Sommigen zullen mij al kennen, maar bij deze stel ik mij graag aan u voor. Ik ben Kiki Dortland adviseur duurzame arbeidsparticipatie. In opdracht van de stadsmarinier Spaanse Polder, Rien van der Steenhoven, doe ik gericht onderzoek naar de arbeidsvraag en de werkgelegenheid in de Spaanse Polder. Waar schuurt het, sluit het niet aan bij het aanbod of waarom is er zoveel uitval? Aan de hand van de uitkomsten kan er zowel gebiedsbreed als individueel, aan oplossingen worden gewerkt.

De komende weken kan ik dan ook contact met u zoeken, maar heeft u op dit moment een arbeidsvraag schroom dan niet om mij in contact te treden. Door mijn brede netwerk, kennis en ervaring, die ik heb opgedaan als ambtenaar en in andere functies, kan ik snel schakelen.

Ik kijk uit naar de samenwerking,

Met vriendelijke groet,

Kiki Dortland
Adviseur duurzame arbeidsparticipatie

T: 06-24653477
M: kiki.dortland@gmail.com


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang