Do. 9 november a.s.: juridische actualiteiten en kennismaken met LVH Advocaten

LHV

Beste mensen,

Op donderdag 9 november a.s. nodigen LVH Advocaten en ROB Onderneemt u van harte uit voor een kennismakingsbijeenkomst bij LVH Advocaten in het World Port Center (WPC) aan de Wilhelminakade te Rotterdam.

LVH Advocaten is een Rotterdams advocatenkantoor dat zich richt op juridische dienstverlening aan bedrijven. De advocaten van LVH hebben door kennis van de diverse branches een voorsprong: zij weten wat er in de business van de ondernemer speelt en zijn gericht op praktische oplossingen.

Zij vervullen vaak de rol van “huisjurist”: een vast en vertrouwd aanspreekpunt voor de onderneming voor alle juridische vragen.


Donderdag 9 november: maak kennis met LHV Advocaten

Programma:
Inloop : 15:30 uur
Inhoudelijk programma : 16:15 – 17:15 uur
Borrel : 17:15 – 19:00 uur

De bijeenkomst
De bijeenkomst begint met een inhoudelijke actualiteitensessie over relevante ontwikkelingen in het arbeidsrecht en ondernemingsrecht voor ondernemers. Vervolgens is er ruim de gelegenheid om te netwerken en te genieten van het unieke uitzicht dat LVH Advocaten heeft vanaf de 27e etage van het WPC.

Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl

Bezoekadres:
World Port Center Rotterdam
Wilhelminakade 955
3072 AP Rotterdam
Website: www.lvh-advocaten.nl


 

/ Agenda, Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang