Kredietinformatie: Verwijt jezelf achteraf niets wat je vooraf had kunnen weten!

Kredietinformatie: Verwijt jezelf achteraf niets wat je vooraf had kunnen weten!

Verwijt jezelf achteraf niets wat je vooraf had kunnen weten!

Vooraf meer zekerheid is later beter voor je liquiditeit! Of je nu een order plaatst bij een leverancier die vooruitbetaling van je verlangt of je overweegt een nieuwe klant te accepteren waar de kosten voor de baten gaan.., weet dan waar jouw financiële risico’s liggen! Salvors helpt met het beheersen van liquiditeitsrisico’s.

Kredietwaardigheid van bedrijven controleren helpt je bij het nemen van belangrijke beslissingen. Zaken doen op basis van vertrouwen, gevoel en mensenkennis is prima, maar wanneer je hieraan nog wat feitelijke informatie kunt toevoegen, weet je helemaal vrij zeker dat je met een gerust hart aan het einde van de dag naar huis gaat.


website: www.hoestaathetbedrijfervoor.nl


Door in te loggen op onze site: login.hoestaathetbedrijfervoor.nl, heb je bedrijfsinformatie direct tot je beschikking. Stel jezelf op de hoogte van de gedeponeerde jaarcijfers, directie, bedrijfsverbindingen, verloop in werknemers, eigendommen en actuele betalingservaringen.\

Ook kun je een alert plaatsen op een bevraagde partij waardoor je een melding krijgt wanneer er iets veranderd in bijvoorbeeld betalingssnelheid. Kredietinformatie heeft invloed op je beoordelingsmindset waardoor je tot realistische en financieel verantwoorde conclusies zult komen. Als je impliciete ingevingen over de vertegenwoordiger van prospect BV goed zijn, is het nog fijner om te weten dat de onderliggende cijfers dit bevestigen. Maar het zou ook kunnen dat je je gevoelsmatige conclusies moet bijstellen.

En wil je er even over van gedachten wisselen? Dan zijn wij hiervoor altijd bereikbaar!

Vraag je eigen logingegevens op via onze website www.salvors.nl en begin vandaag nog!


Salvors
Hollandsch Diep 63 H
2904 EP Capelle a/d IJssel
Tel: +31 (0)10 752 3743
incassomakelaardij@salvors.nl

Salvors is lid van het Rotterdams Ondernemersbelang


 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang