La Zia Maria aan de Nieuwe Binnenweg 222a in Rotterdam Delfshaven

La Zia Maria

Op donderdag 13 september a.s. zijn we als ROB met ons ontbijt te gast bij La Zia Maria van Stefano Campailla. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan evenementen@robonderneemt.nl. Hieronder vind u meer informatie over La Zia Maria.

Als geboren Siciliaan is Stefano Campailla gespecialiseerd in de authentieke Italiaanse keuken en heeft hij een duidelijke passie voor creatief en hartverblijdend vermaak. Hij is geboren in Italië, in het historische stadje Siracusa te Sicilië. In een warme Italiaanse familie vatte zijn passie voor voedsel en cultuur vlam.

Tien jaar geleden kwam hij naar Rotterdam om diverse seminars en opleidingen te volgen. Dit resulteerde in een afgeronde Master in Culturele Economie en Cultureel Ondernemerschap, aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Tussendoor heeft hij steeds gewerkt met jonge mensen op het gebied van Organisatie en Culinaire Evenementen.

In 2004 volgde hij zijn hart en emigreerde hij naar Nederland en startte daar, in het centrum van Rotterdam, zijn bedrijf, Centro Animazione Culturale, oftewel www.italiaansechef.com, Organisatie en Party catering en La Zia Maria delicatessen, traiteur en catering.


Stefano Campailla aan slag...

Stefano Campailla aan slag…


Het assortiment

Het assortiment van La Zia Maria is zeer divers: van wijnen, olijfolie, formaggi (kazen), salumi (vleeswaren), antipasti, panini tot verse maaltijden. Uit de eigen keuken worden dagelijkse diverse traditionele Italiaanse gerechten bereid. Antipasti’s (Caprese, Vitello Tonnato, enz.), pasta’s (Penne ai Funghi Porcini, Pasta alla Norma, Lasagne, enz.), vleesgerechten (Scaloppina al Tartufo, Spezzatino, enz.) en desserts (Tiramisu’, Cannoli e Limoncello taart). De verse maaltijden verschillen van dag tot dag en zijn verkrijgbaar vanaf € 5,50.

Zij komen ook met liefde bij u thuis koken. Ideaal als u met vrienden en familie iets bijzonders heeft en geen moment van de gezelligheid wilt missen. Daarnaast organiseren zij voor groepen proeverijen.


La Zia Maria
Delicatessen, traiteur en catering

Nieuwe Binnenweg 222a
3021 GM Rotterdam

T: 010 270 92 95
E: info@laziamaria.nl
W: www.laziamaria.nl


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang