Laat u informeren door EVM Vastgoedmanagement op de Ondernemersduurzaamheidsdag 6 februari a.s.

Kost uw gebouw energie, of levert het energie op?

Met ingang van 2023 is ieder commercieel gebouw in Nederland verplicht om minimaal energielabel C te hebben. En vanaf 2030 zelfs energielabel A. Bent u daarop voorbereid?

Het energielabel geeft aan of uw vastgoed energiezuinig of –onzuinig is. En dat merkt u natuurlijk rechtstreeks in uw energierekening, comfort en CO² uitstoot. Bij verkoop, huur of oplevering van vastgoed is een geldig energielabel verplicht.

Eigenaren van utiliteitsgebouwen zoals kantoren, scholen, winkels en ziekenhuizen moeten voor het verkrijgen van het energielabel een deskundige inschakelen om het gebouw te controleren op de energieprestatie.

1. Inspectie Energielabel
EVM Vastgoedmanagement regelt de energielabel-inspectie van uw vastgoed.

2. EPA-U advies
De inspectie leidt tot een energieprestatieadvies (EPA) dat adviseert over de bouwkundige en installatietechnische verbeteringen om tot een beter label te komen. Ook geeft het inzicht in de kosten, baten en terugverdientijd van deze maatregelen.

3. Uitvoering van de verbeterende maatregelen
Tot slot verzorgt EVM Vastgoedmanagement de werkzaamheden om energielabel C te bereiken. Of, als u vooruitstrevend bent, om meteen dóór te pakken naar energielabel A.

Wilt u zonder zorgen naar het juiste energielabel? Neem snel contact op met EVM Vastgoedmanagement!\

EVM Vastgoedmanagement
Edwin van der Leije
T: 06 14 26 99 60
M: edwin@evmvastgoed.eu


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Donderdag 6 februari 2020

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Op 6 februari 2020 organiseren het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder de Ondernemersduurzaamheidsdag. Het is de bedoeling dat op deze dag zo’n 250 ondernemers uit Rotterdam en de regio bij een keur aan bedrijven praktische informatie krijgen over duurzaamheid. Denk aan energiebesparing, afval, energie labels, zonnepanelen, personeel (duurzame inzetbaarheid), MVO, warmtepompen, verlichting en de circulaire economie. Op de dag zelf zullen minimaal drie interessante sprekers hun visie op duurzaamheid laten horen.

Voor meer informatie, deelname, een stand of een idee kunt u mailen naar: evenementen@robonderneemt.nl of bellen met Fred Burggraaf (06-14049910)


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang