LET OP: De Maastunnel gaat dicht!

LET OP: De Maastunnel gaat dicht!

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie. De tunnel blijft van zuid naar noord open, maar van noord naar zuid kunt u twee jaar lang geen gebruik maken van de Maastunnel.

Maar er zijn alternatieven. Zo blijft de fiets- en voetgangerstunnel open, is er een goede metroverbinding (metrolijn D, van Spijkenisse naar Rotterdam Centraal) en beschikt Rotterdam over vervoer over water (bijv. Waterbus verbinding tussen Erasmusbrug en RDM Campus of de Watertaxi).
 
De Maastunnel gaat dicht
 
De grootste publiekstrekkers van de stad hebben de Maastunnel Alliantie opgericht. Leden van de Alliantie spannen zich in om hun bezoekers, medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te informeren over de renovatie van de Maastunnel en de beschikbare alternatieven.

Organisaties die zich willen aansluiten bij de Maastunnel Alliantie kunnen contact opnemen met De Verkeersonderneming. Elke aangesloten partner kan gebruik maken van een toolbox om bezoekers, werknemers en leveranciers te informeren. Aanmelden voor de Maastunnel Alliantie kan via: info@verkeersonderneming.nl.

Meer informatie over de renovatie én alternatieven kunt u vinden op: www.onzetunnel.nl.

Op donderdag 20 april 2017 tijdens Themabijeenkomst: ‘File, file en nog eens file. Het ROB over mobiliteit’ is voorlichting over de het sluiten van de Maastunnel en andere zaken over mobiliteit in Rotterdam en de regio.

Donderdag 20 april 2017 tijdens ROB-themabijeenkomst: ‘File, file en nog eens file
Blauwendaal Schiedam (Peugeot dealer)
Fokkerstraat 576
3125 BE Schiedam

Inloop vanaf 19.00 uur en we starten om 19.30 uur, rond 22.15 uur sluiten we deuren.

/ Nieuwsberichten / Tags:

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang