Maak kennis Beautiful Cups op de Ondernemersduurzaamheidsdag op do. 6 februari a.s.

Beautiful Cups op de Ondernemersduurzaamheidsdag op 6 februari a.s.

 
Met Beautiful Cups drink je je favoriete koffie of thee uit een mooie en duurzame beker

Het unieke concept van Beautiful Cups omvat een beker gemaakt van duurzaam verantwoorde materialen, het gebruiken van minder bekers, en daarna het recyclen van de bekers. Het gaat dus niet alleen om de beker, maar om het hele proces en het idee daarachter. We maken onder andere door een ludieke kick-off mensen bewust van het nieuwe concept. Zo bereiken we samen ons doel: minder bekers en minder afval.

Met onze partner Rainforest Projects planten we per 7.000 bekers een boom terug in de regenwouden van Tanzania of Sumatra. Zo creëren we inkomsten voor de bewoners daar en een veilige leefomgeving voor beschermde dieren. We hebben diverse bekers, bijvoorbeeld voor koffieautomaten, met of zonder deksels. We kunnen grote of kleinere oplages leveren. En met een gepersonaliseerde beker in uw huisstijl sluiten we perfect aan bij uw eigen marketing.

Wilt u meer weten of de mogelijkheden van Beautiful Cups voor uw organisatie bespreken?

Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact met ons op.

Robert Wolff

Beautiful Cups
Bornissestraat 23
3044 AD Rotterdam

T: +31 (0)85 – 444 41 90
W: www.beautifulcups.com


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Donderdag 6 februari 2020

Hoe kun je meerwaarde creëren met duurzaamheid?

Ondernemersduurzaamheidsdag: donderdag 6 februari 2020: doe en denk mee!
Voor het antwoord op deze vraag zijn er vele bedrijven aanwezig om u daarbij te helpen. Ook zijn er verschillende zaken te zien, aan te raken en te proeven. Denk aan elektrische motoren, de Toyota Mirai die gebruik maakt van waterstof en een warmtepomp van Toshiba. Gedurende de dag kunt u deelnemen aan kennissessies over Mobiliteit, Regelgeving, Jouw onderneming CO2-neutraal?, Duurzaamheid en de mens en Achtergronden van het broeikaseffect.

Het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder organiseren op donderdag 6 februari de Ondernemersduurzaamheidsdag.
Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en ook voor wat eten en drinken wordt gezorgd.

Voor meer informatie, deelname, een stand of een idee kunt u mailen naar: evenementen@robonderneemt.nl of bellen met Fred Burggraaf (06-14049910)


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden


Met medewerking van: EVM Vastgoedmanagement, Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Conservation International, xTra materieel, De beroepentuin, Overtuigende Tekst, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang