Masterclass Ondernemen Albeda college 29 februari a.s.

Masterclass Albeda College

Masterclass Ondernemen Albeda college maandagavond 29 februari, 19.00 – 20.30 uur

OOK VOOR LEDEN EN GEÏNTERESSEERDEN VAN HET ROB!

Beste ondernemer,

Wat gaat de tijd toch snel, 2015 is voorbij gevlogen en gelukkig heeft het economisch herstel doorgezet. Met veel plezier kijken we als Handel & Commercie terug op 2015 waarin de contouren van het nieuwe onderwijs zichtbaar worden. Namens de branchedirectie bedanken wij u voor uw bijdrage in het proces naar vorming van het College Economie & Ondernemen Albeda. Het komend schooljaar, 2016-2017, zal het CEO Albeda van start gaan en zal er nog meer ingezet worden op de verbinding met het werkveld.

Een aantal van u was aanwezig op de netwerkbijeenkomst van MKB Rotterdam en Rotterdams Ondernemers Belang (ROB) op maandag 30 november. Tijdens deze bijeenkomst vonden diverse gesprekken plaats tussen avondvoorzitter Kees Vrijdag en vertegenwoordigers uit de politiek, onderwijs en MKB Rotterdam / ROB. In mijn gesprek met Kees heb ik u een aanbod gedaan.
Economie & Ondernemen van het Albeda College biedt u graag een masterclass Ondernemen aan met als thema ”hoe kunnen ondernemers elkaar versterken”.

Deze masterclass zal plaatsvinden op maandagavond 29 februari, 19.00 – 20.30 uur. Inschrijven kan via de mail moveyourskills@albeda.nl. Bij voldoende aanmeldingen zal de masterclass verzorgd worden in onze Move Your Skills ruimte aan de Twentestraat.

Yvonne Eijkenaar Adjunct directeur Handel & Commercie
Frans Verbraak Accountmanager Handel & Commercie

/ Geen categorie, Nieuwsberichten / Tags:

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang