Masterclass Social Media

jan Cees in het zonnetje

ij de Masterclass Social Media op donderdag 13 oktober was de opkomst groot. Het thema is zeer actueel. Mediacenter Rotterdam en RAK-communicatie hadden een mooie presentatie voorbereid.

Irene van Bentum liet duidelijk zien wat de Social Media voor ons als ondernemers kunnen betekenen. Hoe lopen hierbij de trends in de samenleving en bij het bedrijfsleven?

Hoe kunnen we de diverse media, zoals LinkedIn, Twitter en FaceBook, het beste gebruiken voor de verschillende doelen die we hebben?

De masterclass kenmerkte zich door een actieve en levendige rol van de aanwezige personen. Na de masterclass konden we de discussie voortzetten onder het genot van een drankje bij de openborrel die eveneens druk is bezocht.

Als verrassing werd Jan-Cees van Duin in het zonnetje gezet door wethouder Jeannette Baljeu. Zij mocht de Johan van der Veekenpenning aan hem uitreiken voor zijn inzet voor de Rotterdamse Ondernemingsorganisatie Handel & Nijverheid
(ROO/HN), één van twee voorlopers van ROB. Daarnaast heeft Jan Cees zich in diverse andere functies verdienstelijk gemaakt voor de economische ontwikkeling van Rotterdam.

De Johan van der Veekenpenning is de op één na hoogste onderscheiding van de gemeente Rotterdam.

 

/ Geen categorie, Nieuwsberichten