De Spaanse Grave organiseert in samenwerking met het ROB een kookworkshop met een sterrenchef!
Joris Peters, topkok en eigenaar van restaurant Aan de Zweth, geeft een kookclinic in zijn keuken. Na het bereiden wordt de bereide maaltijd uitgeserveerd, samen met een wijnarrangement.
Maximaal 15 deelnemers, dus wees er snel bij!
Datum: Woensdag 1 november 2023
Ontvangst is tussen 17.30 – 18.00 uur
Kosten: € 150,- per persoon
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Rotterdamseweg 480
2636 KB Schipluiden
010 – 470 4166
Website: www.aandezweth.nl
Over Joris Peters en Aan de Zweth
Joris doorliep met verve de Sterklas, de hoogste culinaire opleiding van Nederland. Hij liep in de tijd van Edwin Raben stage bij Wolfslaar in Breda, hij werkte als chef de partie bij De Heeren van Harinxma op Friese landgoed Lauswolt en bij De Librije in Zwolle waarna hij zich bij Interscaldes in Kruiningen opwerkte tot souschef. Op een zeker moment liet Mario Ridder bij Interscaldes ontvallen dat hij overwoog De Zwethheul te verkopen. In januari 2015 openden Joris en Anjeta de deuren van Aan de Zweth. Nog in hetzelfde jaar, in december 2015, werden zij ‘overvallen’ met een Michelinster.
Bron: www.smaakmag.nl/aan-de-zweth-de-krachtpatsers-van-joris-peters/