Meld u aan voor het gratis ROB-rondetafel-ontbijt op donderdag 30 april a.s.

rondetafelgesprekken

U kunt zich weer aanmelden voor een ontbijt van het ROB. Met maximaal 15 andere ondernemers uit onze club en daarbuiten gaan we aan tafel. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende en het is ook een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur. Iedereen aan tafel krijgt maximaal vijf minuten voor een korte (bedrijfs-)presentatie. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in het ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal zijn van harte welkom. Schroom niet en nodig ook deze mensen uit voor een ontbijt bij het ROB.

Verder zouden we ook graag van u horen welke onderwerpen er de komende periode op de ROB-agenda moeten komen, of wat u vindt van onze huidige agenda. Daarnaast hebben wij een aantal ideeën hoe we het ROB zelf weer meer op kaart kunnen zetten en waarschijnlijk kunt u ons helpen met suggesties en ondersteuning. Wij hebben voor het eerstvolgende ROB-rondetafelgesprek de volgende datum geprikt:

Donderdagmorgen 30 april a.s. om 7.00 uur
Het ROB-rondetafel-ontbijt vindt plaats aan de Graafstroomstraat 19, in Rotterdam bij Cok Verkleij (Buitendijk Rotterdam.) U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen aan: rob (at) robonderneemt.nl.

De volgende ROB-ronde-tafel-sessies zijn op:
18 juni om 7.00 uur (met ontbijt)
17 september om 18.00 uur! (met buffet)

Ook deze bijeenkomsten vinden plaats aan de Graafstroomstraat 19, in Rotterdam bij Cok Verkleij (Buitendijk Rotterdam.) Gelieve u aan te melden voor één van deze data door te klikken op het mailadres en een berichtje te sturen aan: rob (at) robonderneemt.nl.
logo-rotterdams-ondernemers-belang-met-www

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang