Meld u aan voor het ROB-Nieuwjaarsontbijt op do. 21 januari a.s.

Meld u aan voor het ROB-Nieuwjaarsontbijt op do. 21 januari a.s.

Ook u kunt zich aanmelden voor een ontbijt van het Rotterdams Ondernemers Belang. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende en het is ook een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur en u als leden onderling. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in het ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal zijn van harte welkom. Schroom niet en nodig deze mensen uit voor dit nieuwjaarsontbijt van het ROB.

We zouden als bestuur graag van u horen welke onderwerpen er de komende periode op de ROB-agenda moeten komen, of wat u vindt van onze huidige agenda. Daarnaast hebben wij een aantal ideeën hoe we het ROB zelf weer meer op kaart kunnen zetten en waarschijnlijk kunt u ons helpen met suggesties en ondersteuning.

 

Donderdagmorgen 21 januari a.s. om 7.30 uur
Het ROB-Nieuwjaarsontbijt vindt plaats aan de Graafstroomstraat 19, in Rotterdam bij Cok Verkleij (Buitendijk Rotterdam.)

Voor de overige ontbijten zijn we nog op zoek naar een locatie. Misschien wilt u gastheer / gastvrouw zijn op uw bedrijf. Wij kunnen, indien nodig, zorgen voor de broodjes, eitjes en de thee.

ROB-logo-ontbijt-nieuwjaar

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang