Meld u aan voor het ROB-rondetafel-ontbijt op do. 19 november a.s.

rondetafelgesprekken

Ook u kunt zich aanmelden voor een ontbijt van het Rotterdams Ondernemers Belang. Met maximaal 15 andere ondernemers uit onze club en daarbuiten gaan we aan de ontbijttafel. Gespreksonderwerpen zijn er voldoende en het is ook een hernieuwde kennismaking tussen de leden en het bestuur en u als leden onderling. Iedereen aan tafel krijgt maximaal vijf minuten voor een korte (bedrijfs-)presentatie. Niet alleen leden zijn welkom, maar ook in de ROB geïnteresseerde ondernemers of anderen met een steekhoudend verhaal zijn van harte welkom. Schroom niet en nodig ook deze mensen uit voor een ontbijt bij het ROB.

Ook zouden we van u graag horen welke onderwerpen er de komende periode op de ROB-agenda moeten komen, of wat u vindt van onze huidige agenda. Daarnaast hebben wij een aantal ideeën hoe we het ROB zelf weer meer op kaart kunnen zetten en waarschijnlijk kunt u ons helpen met suggesties en ondersteuning. Wij hebben voor het eerstvolgende ROB-rondetafelgesprek de volgende datum geprikt:

Donderdagmorgen 19 november a.s. om 7.30 uur
Het ROB-rondetafel-ontbijt vindt plaats aan de Graafstroomstraat 19, in Rotterdam bij Cok Verkleij (Buitendijk Rotterdam.)

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang