Metropoolregio Rotterdam Den Haag wordt Global Talent Hub

Metropool

De ICP Captains’ Conference in WTC The Hague georganiseerd door het International Community Platform (ICP) had dit jaar als thema: ‘The Art of Creating a Global Talent Hub’.

Ruim 150 prominenten kwamen bijeen om te praten over het gedeelde belang om structurele werkgelegenheid en economische groei naar de Metropoolregio Den Haag Rotterdam te brengen en te borgen. Aantrekken en behoud van global talent is daarvoor een randvoorwaarde.

Prof. dr. Bruno Lanvin, directeur INSEAD en bedenker van de Global Talent Competitiveness Index (GTCI) besprak de urgentie van ‘Access to Talent’ voor steden en deelde zijn visie. Directeur Talent Attraction Nikolaj Lubanski van Copenhagen Capacity en winnaar in 2016 van de stedenvariant van de index liet weten dat als we willen dat talent voor een carrière in ons werelddeel kiest, we als Europese partners moeten optreden in plaats met elkaar te concurreren.

Bron en meer informatie: baaz.nl, 6 november 2017

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang