Micros Internetdiensten: wat doet de club voor u?

Micros Internetdiensten: wat doet de club voor u?

Micros Internetdiensten: wat doet de club voor u?

U heeft vast wel eens een veiligheidsscan laten uitvoeren van uw website of bedrijfsnetwerk in het kader van de “Veilig Zakelijk Internetten” of de “AVG”.Of u heeft meegedaan aan de Campagne van het ministerie van Justitie en Veiligheid en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, ondersteund door uw bedrijfsvereniging. Dit omdat cyber veiligheid nu actueler is dan ooit.

Voor de uitvoering van ons idee is gebruik gemaakt van een security scan. Om zo kwetsbaarheden in systemen aan het licht te brengen. “Micros internet diensten” helpt u, om samen met uw eigen IT-partner uw beveiliging te verbeteren en zo de weerbaarheid van uw bedrijf te verhogen terwijl alle verbindingen worden gerapporteerd voor de AVG en uw volledig voldoet aan hun eisen (ICT technisch) en uw privacy boekhouding op orde is.

Micros heeft samen met SecureMe2, voor alle leden van “het R.O.B”. een idee uitgewerkt, zodat u niet alleen voldoet aan de AVG maar ook alles in beeld heeft en is vastgelegd. Wij hebben een snelle en eenvoudige oplossing zodat u kunt ervaren hoe het wordt toegepast en u weet waar u staat. Wij plaatsen S.A.M. (secure analyse manage), dat wij tussen uw netwerk plaatsen. Zonder installatie of configuratie.

Weet u hoe uw informatie stromen lopen, de zwakke plekken binnen uw organisatie, uw netwerk op kantoor, alle vestigingen en van uw thuiswerkers? Wij monitoren uw netwerk. We brengen alle verbindingen in kaart en controleren op kwetsbaarheden. En u krijgt ook een overzicht van alle aan internet gekoppelde apparaten die binnen uw netwerk communiceren. De resultaten van de monitoring worden gerapporteerd en in een meeting met u en/of uw ICT’er besproken. Ook is het een goed voor het opstellen of aanscherpen van uw communicatie met relaties, wat voor middelgrote en kleinere ondernemingen steeds vaker een harde eis wordt vanuit leveranciers en partners.

U zult denken, … ja, … en dan daarna kost het toch weer veel geel. … NEE !!
We hebben een concept neergezet speciaal voor de mkb ondernemer. De continue monitoring- en analyse van uw systeem, advies rapportage en AVG procedures voor u uitgewerkt vanaf 69 euro *per maand, inclusief maand rapportage.

Met vriendelijke groet,

Robert Jan de Heer | Micros Internetdiensten


Micros Internetdiensten B.V.

Robert Jan de Heer

Robert Jan de Heer

T: 010-2450333 | 06-51516250
E: robertjan@micros.nl

Karel Doormanweg 5
3115 JD Schiedam

www.microsinternetdiensten.nl


* Bij voldoende deelnemers in een 36 maanden overeenkomst


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang