Milieu Service Nederland stelt zich voor…

Bij dezen stel ik u graag voor aan Milieu Service Nederland, een enthousiast nieuw lid van ROB. Milieu Service Nederland (MSN) is een totaalleverancier op het gebied van bedrijfsafval met een landelijke dekking. Onze dienstverlening bestaat uit: containerlediging, afvalpersen en vernietiging van vertrouwelijk papier. Na de oorsprong in 1986 is MSN uitgegroeid tot een bekende naam in de branche met expertise in alle denkbare branches.

De huidige economie vraagt om een duurzame en persoonlijke aanpak op het gebied van bedrijfsafval. Daarom helpen wij klanten bijvoorbeeld bij het opstarten van circulaire afvalstromen. Zo hebben onze de klanten de mogelijkheid om hun gerecycled papier en karton terug te kopen in de vorm van kantoor- en hygiënepapier.

Om elke kostbare vierkante meter effectief te gebruiken is de gepatenteerde Minipers ontwikkeld. Met deze afvalpers kunt u de inhoud van 27000L afval kwijt op de ruimte (8m2) van een enkele parkeerplaats. Dit zijn slechts twee van de voorbeelden hoe wij naast het inzamelen van het bedrijfsafval een bijdrage leveren aan de duurzaamheid van onze klanten.

Namens MSN zal ik, Sander Derks, het gezicht zijn van de organisatie in deze bloeiende regio. Tijdens en na mijn studie SB&RM aan de Haagse Hogeschool ben ik een lange tijd in de kaviaar business werkzaam geweest. Vanaf de zomer van 2018 stop ik mijn energie in het verduurzamen van Rotterdam. In mijn eerste periode in de regio ben ik blij verrast met de ontwikkelingen van de stad. Het doet mij goed om te zien dat ondernemend Rotterdam is volop in beweging is.


Verder kennismaken? U kunt mij bereiken via:
LinkedIn: www.linkedin.nl/sjderks
Telefoon: 06 28353975
E-mail: s.derks@milieuservice.nl


Milieu Service Nederland stelt zich voor

Milieu Service Nederland stelt zich voor


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang