Milieuservice Nederland: de Afval Experience

Milieuservice Nederland: de Afval Experience

Milieuservice Nederland: de Afval Experience

Als je bij ons langs komt geven we een rondleiding door onze Afval Experience. Tijdens de rondleiding komen de volgende onderwerpen ter sprake: De 9 stappen van het circulaire proces van afval.

Dit zijn duurzaam inkopen, de afvalanalyse, gedragsverandering: campagne om optimaal te gaan scheiden, het belang van bronscheiding: oplossingen en innovaties die wij bieden, inzicht in de logistiek en verwerking van afval, duurzame verwerking van afvalstromen: minder CO2, de recycle loop: wij laten je voorbeelden zien van producten gemaakt van afval en die je kunt terugkopen.


Circulaire proces

Circulaire proces


Wist je al dat je bij Milieuservice Nederland kosteloos kunt vergaderen?
Onze Plastic Turtle is dé plek voor vergaderingen en trainingen voor onze klanten en relaties! Bij ons vergader je in een inspirerende en duurzame omgeving met ruimte voor maximaal 40 personen. Indien gewenst, verzorgen wij een gezonde en lekkere lunch of borrel op onze kosten voor jullie.


 

Donderdag 20 oktober 2022

Bezoek aan Afval Experience bij Milieuservice Nederland

Aanvang: 17.30 uur – 20.30 uur, Stammerkamp 1, 1112 VE Diemen

Aanmelden? Mail naar: evenementen@robonderneemt.nl

Meer info hier ->>>


 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang