MKB Eindejaarsbijeenkomst.. Albeda op woensdag 19 december a.s.

MKB Eindejaarsbijeenkomst.. Albeda op woensdag 19 december a.s.

Beste ondernemer in Spaanse Polder,

Graag nodigen we je uit voor de 9e MKB Rotterdam Rijnmond Eindejaarsbijeenkomst ‘Ondernemend talent’ met als onderliggend thema ‘schaarste op de arbeidsmarkt’ gevolgd door de uitreiking van het MKB Rotterdam Rijnmond Leerwerkbedrijf 2018 en ter afsluiting de traditionele MKB Kerstborrel.

Programma
• 15.30 uur : Ontvangst Albeda
• 16.00 – 17.30 uur : Interactief seminar onder leiding van dagvoorzitter Suzanne Mulder (bekend van RTV Rijnmond) met diverse sprekers waaronder oud profvoetballer John de Wolf
• 17.30 uur : Einde seminar
• 17.00 – 20.00 uur : MKB Kerstborrel
• 18.00 uur : Bekendmaking winnaar MKB Rotterdam Leerwerkbedrijf van het Jaar door Wethouder Kasmi

Seminar ‘Ondernemend Talent’ (16.00 – 17.30 uur)
Tijdens deze bijeenkomst komen traditiegetrouw de 3 O’s (Overheid, Onderwijs en Ondernemers) bij elkaar om informatie uit te wisselen en te discussiëren. Het diepere onderwerp zal dit jaar de schaarste op de arbeidsmarkt zijn.

Ron Kooren (voorzitter CvB Albeda) en Pieter van Klaveren (voorzitter MKB RR) heten iedereen welkom. De dagvoorzitter Suzanne Mulder geeft een korte kickoff over het onderwerp en zal daarna de sessie verder leiden. Hierna volgt een presentatie van Christl van Gerven, projectleider jeugdwerkgelegenheid van de Gemeente Rotterdam over jeugdwerkloosheid.

Gevolgd door een interactieve presentatie van Caroline Blom van TLN en Louise Spaninks van Nederland ICT over samenwerkingen van instroom van jongeren, statushouders en ouderen. En tot slot een interview tussen Suzanne Mulder en John de Wolf over hoe oudere werknemers aan het werk te krijgen.

We zien jullie graag de 19e!

Met vriendelijke groet,
MKB Rotterdam Rijnmond
Albeda
Zadkine
STC
Grafisch Lyceum
Hout en Meubileringscollege
SBB
Randstad

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang