Milieu Service Nederland stelt zich voor…

Milieu Service Nederland stelt zich voor…

Milieu Service Nederland is de ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Wij bieden vooruitstrevende oplossingen die een stap verder gaan dan de rest van de markt. Wij helpen je dan ook graag met jouw afvalvraagstuk van A tot Z. We zamelen afval zo duurzaam mogelijk in, met zo min mogelijk CO2-uitstoot.

Felix Paardekooper

Felix Paardekooper
Milieu Service Nederland

Afval scheiden bij de bron, het reduceren van afval op locatie en het verminderen van het transport staat bij ons centraal. Benieuwd hoeveel jij kunt besparen met een duurzame afvalinzameling?

Neem gerust contact op met onze Relatiebeheerder Felix per telefoon op 06 466 325 85, via f.paardekooper@milieuservice.nl of kijk op milieuservice.nl voor meer informatie. Wij komen graag bij je langs. Verder door innovatie. Verder voor jouw organisatie. Verder met elkaar!

Website: www.milieuservicenederland.nl


Bezoek aan Afval Experience bij Milieuservice Nederland op donderdag 20 oktober 2022

Ondernemers ondergaan en nemen deel aan een leerzaam en enerverend gesprek over de (on)-mogelijkheden van afval in combinatie met duurzaamheid en circulariteit.


Datum: donderdag 20 oktober 2022
Tijd: aanvang 17.30, start 18.15 uur, einde 20.30 uur

Voor de deelnemers is er vanaf 17.30 uur een eenvoudige, heerlijk en voedzame ‘hap’ met wat vocht om het e.e.a. weg te spoelen!

Adres: Stammerkamp 1, 1112 VE Diemen

Website: www.milieuservicenederland.nl

Aanmelden: mail naar evenementen@robonderneemt.nl


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang