MXMAS doet mee aan de Ondernemersduurzaamheidsdag op 6 februari a.s.

Mxmas

MXMAS Is meer veel meer dan standaard alleen

Ik ben actief in de kerstpakketten relatiegeschenken sinds 1996 bij Pragt visgroothandel later VEN (nu sligro). Ik heb daar de klappen van de zweep geleerd en vervolgens in 2005 de stap gezet om als zelfstandige in het Van Nelle gebouw verder te gaan bouwen. In 2008 voldeed de huidige werkplek niet meer en ben ik via René Stout in de Bornissestraat in de Spaanse Polder terecht gekomen. Waar ik me tot heden als een vis in het water voel.

Graag maak ik samen met de opdrachtgever een passend en duurzaam kerstpakket of relatiegeschenk. Dit kan in de showroom via de telefoon, mail of met een bezoek aan uw organisatie. U kunt dan denken aan traditionele en duurzame producten die van halffabrikaten tot in Nederland verder tot eindproducten vervaardigd worden dit met zoveel mogelijke lokale bedrijven.


MXMAS doet mee aan de Ondernemersduurzaamheidsdag op 6 februari a.s.

MXMAS doet mee aan de Ondernemersduurzaamheidsdag op 6 februari a.s.


Denk aan: traditionele gerookte zalm die u tevens op deze dag kunt komen proeven. Zilvertinne, verbronsde en bronzen sculpturen die ook met de hand in Nederland worden vervaardigd. Glazen en RVS producten die samen met zilvertin een schitterend relatiegeschenk wordt denk aan het jubileum dealer geschenk van de BMW Group Nederland te Rijswijk.

MXMAS meer veel meer dan standaard alleen!

Met vriendelijke groet,

Peter Harmsen
MXMAS

T: 06-30287377
E: peter@mxmas.nl

Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

De organisatie van deze dag is in handen van het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder samen met haar vele partners.


Met medewerking van: Anderss Mobiliteitsmanagement, Airconditioningsservice Nederland, Beautiful Cups, Cloud Energy Optimizer, Loogies, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, DCMR, OndernemenIn, Ideal & Co, Oker, Mxmas, Aquapeak, Conservation International, Toshiba, xTra materieel, Kapsenberg-Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, YER Recruitment Solutions, Stout Perspex en vele anderen…


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang