Mxmas komt ook naar de Ondernemersduurzaamheidsdag op 6 februari a.s.

Mxmas Relatiegeschenken is gespecialiseerd in het op maat maken van relatie en eindejaarsgeschenken zoals kerstpakketten, badpakketten, wijnpakketten en duurzame vispakketten in samenwerking met de klant.

Op 6 februari, tijdens de Ondernemersduurzaamheidsdag, kunt u bij ons bijvoorbeeld onze duurzame ambachtelijke gerookte zalm proeven.

Contact:
Mxmas
Bornissestraat 23
3044 AD, Rotterdam

T: 010-4158952
M: peter@mxmas.nl


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Donderdag 6 februari 2020

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Op 6 februari 2020 organiseren het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder de Ondernemersduurzaamheidsdag. Het is de bedoeling dat op deze dag zo’n 250 ondernemers uit Rotterdam en de regio bij een keur aan bedrijven praktische informatie krijgen over duurzaamheid. Denk aan energiebesparing, afval, energie labels, zonnepanelen, personeel (duurzame inzetbaarheid), MVO, warmtepompen, verlichting en de circulaire economie. Op de dag zelf zullen minimaal drie interessante sprekers hun visie op duurzaamheid laten horen.

Voor meer informatie, deelname, een stand of een idee kunt u mailen naar: evenementen@robonderneemt.nl of bellen met Fred Burggraaf (06-14049910)


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang