Nieuwe leden: Thyade Art

Thyade-Art-Leader

Thyade Art

Thyade Art is, wat betreft kunst, al bijna 20 jaar een begrip in de regio Rotterdam. Zij vervult vele functies, zoals die van galerie, expositieruimte, kunstuitleen, kunstverhuur en we zorgen voor inlijstingen, relatiegeschenken, cursussen en workshops en sinds kort zijn we ook een Kunst Café.
 
 
Thyade-Kunstcafe

Op de Hoogstraat 31-33 vind je op 540 m2 een grote collectie kunst van vele kunstenaars. Van schilderijen tot grafiek, van glasobject en sieraad tot brons. Thyade is altijd op zoek naar kale muren. Kunst geeft een woning zijn eigen karakter. En in de bedrijfsruimte draagt het bij tot een prettige ambiance, die zowel klanten als personeel zeker zullen waarderen. In het Kunst Café kan de bezoeker genieten van koffie, bijzondere theesoorten, maar ook kan je er terecht voor broodjes, salades, tosti’s, smoothies, enz. In de middag lekker ontspannen? Met een glaasje wijn en een knabbeltje. En ondertussen je tegoed doen aan de mooie kunstwerken.

Paul Fransen, samen met zijn vrouw Han, runnen met passie de galerie. Samen met een vaste kracht en een invalkracht verlenen zij alle diensten op het gebied van kunst.

Website: www.thyade.nl
 
 
Thyade Art

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang