Nieuwe laserscanner in bedrijf bij Ardito Fotografie

Laserscanner van Ardito Fotografie

Ardito Fotografie heeft recentelijk het dienstenpakket voor bouw, vastgoed, industrie en horeca uitgebreid met een 3D-laserscanner. Met deze innovatieve beeldtechniek kan Ardito opdrachtgevers nog beter van dienst zijn met 3D-scanmodellen van bedrijfsruimten, showrooms, horeca, exposities en verbouwingen.

Een 3D scanmodel is geen digitale bouwtekening maar een daadwerkelijke weergave (scan) van de werkelijke situatie. Je kunt het model van alle kanten bekijken (‘digitaal poppenhuis’) en door de ruimte lopen (‘virtual tour’).

Hierdoor blijkt een 3D scanmodel een goed communicatiemiddel voor alle betrokkenen: eigen mensen, klanten en leveranciers. De plattegronden en puntenwolken uit het 3D-scanmodel besparen omslachtige inmeetprocedures en worden gebruikt als basismateriaal voor digitale ontwerptekeningen en CAD-software.

Bij verbouwingen en inrichtingsprojecten bespaar je dikwijls kleine vervolgbezoeken waardoor je efficienter werkt en het model snel terugverdient. Ardito’s 3D-modellen, plattegronden, virtuele tours en 360-graden beelden worden daarom gebruikt van planvorming tot presentatie en gebouwbeheer.

Meer informatie of een proefscan aanvragen: www.vastgoedbeelden.nl

Algemene informatie Ardito: www.ardito.eu

 

Ardito Fotografie is lid van het Rotterdams Ondernemersbelang

Jan-Evert Zondag, Ardito Fotografie, +31 10 3007829 / +31 6 150 11 289 / +31 79 343 6003, E-mail: info@ardito.nl

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang