Nieuwe leden stellen zich voor: BioBasura Service Nederland

Front-BB

 

Het afvalprobleem van gemeentes, ondernemers en particulieren in Nederland is een probleem van ons allemaal. Via verschillende kanalen wordt er veel geklaagd over het afval probleem in Nederland en door eigen ervaring en onmacht heb ik BioBasura Service ontwikkeld een compleet duurzaam besparend concept een nieuwe ophaalservicesysteem speciaal voor particulieren in appartement en flatgebouwen met als doel een beter en schoner milieu voor alle Nederlanders.


Wij van BioBasura hebben na vele onderzoeken, meldingen en berichten besloten de service ook aan ondernemers te bieden. Wij werken dan ook graag samen met gelijk gestemde die net als ons geloven in duurzaamheid, schoner, makkelijker en beter, maar vooral besparend en milieuvriendelijker. Met ons compleet concept, stimuleren en faciliteren wij het recyclen, hergebruik en verminderen van afval.

Daarnaast bieden wij sinds kort nieuw binnen onze service een energiebesparend circulaire economische oplossing voor ondernemers. Met BioBasura Solar en samenwerkende partner Energiebreed bieden wij het plaatsen en de financiering van zonnepanelen en zonneparken op MKB en grootzakelijk niveau. De beste duurzame oplossing voor uw onderneming vanaf de eerste schets tot en met de exploitatie.

Tijdens het voortraject bieden BioBasura Solar en Energiebreed energieconcepten aan voor het onderzoeken en adviseren van de best mogelijke oplossing voor de energievoorziening. Op deze manier zorgen wij voor energiebesparing en ontzorging.


“Energiebesparing, flexibiliteit, ontzorgen en risicoverlaging staan centraal voor onze klant. Tijdig inspelen op de wensen en behoeften van de klant en proactief kennis delen, maken dat wij samen met u, de gewenste doelstellingen behalen”.


*Heeft u vragen en wenst u meer informatie, bezoek dan onze websites of contacteer ons via onze contactenformulier.

BioBasura Service Nederland

Ylonca Leon
Ylonca Leon
Managing Director| Founder| Owner

06-40801605 | 010-5036834

www.biobasuraservice.com
www.energiebreed.nl


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang