Nieuwe leden stellen zich voor: Dex Crijnen van BDO Accountants & Adviseurs

Nieuwe leden stellen zich voor: Dex Crijnen van BDO Accountants & Adviseurs

Mijn naam is Dex Crijnen en ik ben 28 jaar oud. In 2008 ben ik vanuit Eindhoven naar Rotterdam verhuisd om Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit te studeren. Vanuit mijn studentenhuis met uitzicht over de Maas, heb ik Rotterdam in de afgelopen tien jaar goed leren kennen. Inmiddels woon ik samen met mijn vriendin in een woontoren aan de Boompjes in het centrum. Na mijn studententijd heb ik tweeënhalf jaar bij een fusie- en overnamekantoor gewerkt, sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij BDO.


BDO Accountants & Adviseurs

BDO is het vijfde grootste accountants- en advieskantoor ter wereld en telt in Nederland 21 kantoren en circa 2.500 werknemers. BDO levert diensten die vallen binnen vier takken: Audit & Assurance (controlepraktijk), Accountancy & Bedrijfsadvies (administratie- en samenstelpraktijk), Belastingadvies en Advisory. Binnen Advisory bieden we onder andere advies omtrent Cybersecurity, Fusie- & overnamebegeleiding en hulp bij financieringsvraagstukken.

Ten opzichte van andere (grote) accountantskantoren onderscheidt BDO zich door de grote diversiteit aan klanten: van grote internationale ondernemingen tot lokale MKB’ers. Hierdoor kunnen we de opgedane kennis bij hele specialistische trajecten inzetten bij onze MKB-klanten, waardoor we hen volledig kunnen ontzorgen.


Mijn rol binnen BDO

Binnen BDO ben ik actief als adviseur op de afdeling Accountancy & Bedrijfsadvies. Onze A&B praktijk bedient MKB’ers bij het voeren van hun administratie het verzorgen van fiscale aangiften en het opmaken van de jaarrekening. Dit varieert van ondernemers die een kolommenbalans aanleveren tot klanten waar wij op dagelijkse basis de administratie verwerken en periodiek rapporteren. Als adviseur help ik ondernemers bij een diversiteit aan vraagstukken, variërend van klein (bijvoorbeeld btw-advies) tot groot (bijvoorbeeld trajecten gericht op rendementsverbetering).


Lid van ROB Rotterdam

Vanuit mijn betrokkenheid bij Rotterdam en mijn nieuwsgierigheid naar ondernemers in de regio, heb ik mij aangemeld bij ROB Rotterdam. Het is een hele verademing om een netwerk te vinden waarbij het niet om “snelle sales” gaat. Ik kijk dan ook uit naar de verschillende activiteiten en om kennis te maken met de leden.

Met vriendelijke groet,

Dex Crijnen
Adviseur / Accountants & Bedrijfsadviseurs
Tel: +31 (0)102424666
GSM: +31 (0)613039936

Website: www.bdo.nl
E-Mail: dex.crijnen@bdo.nl/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang