Nieuwe leden stellen zich voor: Louis Bouwer van Office Centre

Nieuwe leden stellen zich voor: Louis Bouwer van Office Centre

Office Centre is weer terug in de Nederlandse markt en het is onze missie om er te zijn voor alle ondernemers in Nederland.

Wij weten wat ondernemers nodig hebben en dat is heel wat! Daarom hebben wij alles onder één dak, van kantoorbenodigdheden en elektronica tot kantoorinrichting. Ook kun je bij ons terecht voor drukwerk, frankeer- en verzendoplossingen en technische ondersteuning.

Om dit alles waar te kunnen maken hebben wij een team van specialisten. Graag stellen wij een aantal van hen voor:

Onze meubelspecialist Esther, weet alles als het gaat om ergonomische zitoplossingen en heeft handige tips over de inrichting van jouw kantoor. ‘Wij verkopen onder andere lockers waar je tevens je mobiel in kan opladen’.


Meubelspecialist Esther van Office Centre

Meubelspecialist Esther van Office Centre


Achter de Print & Marketing-balie staat onze specialist klaar om je te helpen bij het juist presenteren van jouw onderneming. Denk hierbij aan op maat gemaakte visitekaartjes, banners, flyers en zelfs billboards.

Daarnaast hebben wij een technische specialist bij onze Easytech-balie bij wie je terecht kunt als het gaat om computeronderhoud en hulp bij installatie van de door jouw aangeschafte laptop, desktop, smartphone of tablet.

Kom eens kennismaken met Zijar, onze tech-specialist, en ontvang een gratis APK om de status van jouw computer te checken.


Zijar, tech-specialist van Office Centre

Zijar, tech-specialist van Office Centre


Naast een brede inzet van specialisten helpen wij je graag om het je zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom bezorgen wij ook aan huis of kantoor wanneer je geen tijd hebt om langs te komen in onze vestiging.

Wij hopen je binnenkort welkom te mogen heten in onze vestiging!
Graag tot snel,

Louis Bouwer
Vestigingsmanagers Rotterdam

 
Office Centre
Sydneystraat 10
3047 BP Rotterdam

Telefoon: 010 462 7783
Website: www.staples.nl

 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang