Nieuwe leden stellen zich voor: Martine Stut van Uiteen – Advocaten en Mediators Familierecht en Erfrecht

Wij zijn Uiteen – Advocaten en Mediators Familierecht en Erfrecht te Rotterdam


Er zijn steeds meer vechtscheidingen in Nederland. Ook zijn er steeds meer ruzies over de afwikkeling van een nalatenschap. De schade voor de direct en indirect betrokkenen is vaak een leven lang voelbaar en wordt generatie op generatie doorgegeven. Daarom vinden wij dat er anders gescheiden moet worden en er anders om moet worden gegaan met afwikkelingen van nalatenschappen. Zodat een conflict duurzaam wordt opgelost en er uiteindelijk minder beschadigde mensen zijn.

Wij luisteren, analyseren, creëren ruimte, voeren regie, geven inzicht, zetten mensen in hun kracht en beperken zo de schade.

Wij doen dit op een innovatieve manier, waarbij het klassieke vechtmodel voor de rechter bij voorkeur wordt vermeden.

Alleen dan komt een duurzame, doordachte oplossing, voor alle partijen tot stand. In het belang van uw kind(eren), familie, vermogen en/of uw bedrijf.Martine Stut is familierechtadvocaat en scheidingsmediator en gespecialiseerd op het gebied van het erfrecht. Een specialisme waar weinig advocaten in Nederland zich op toeleggen. Een van de redenen hiervan is dat het erfrecht erg ingewikkeld is; er komen veel lastige juridische aspecten bij kijken. Daarom vindt Martine het erfrecht ook zo uitdagend en interessant.

De praktijk van Martine bestaat uit uiteenlopende erfrechtelijke kwesties, zoals geschillen over de verdeling van nalatenschappen, de uitleg van testamenten, de executeur, de legitieme portie, het verkrijgen van informatie over de samenstelling en omvang van de nalatenschap.


 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang