Nieuwe leden stellen zich voor: SNS Bank

Nieuwe leden stellen zich voor: SNS Bank

Kleine ondernemers bestaan niet voor SNS, samen groeien we verder door persoonlijk contact.

Bij SNS vinden wij persoonlijk contact en betrokkenheid erg belangrijk. Wij zijn een nuchtere bank met begrijpelijke, eenvoudige producten en diensten. We richten ons alleen op de Nederlandse markt; dus snappen we heel goed wat jij als ondernemer nodig hebt. Ondernemers laten groeien en financiële zelfredzaamheid staat voor ons voorop.

Naast betaal- en spaarproducten kun je bij ons terecht voor een zakelijk krediet voor extra financiële ruimte, maar ook voor een bedrijfshypotheek. Verder bieden wij veel zakelijke verzekeringen aan, afgestemd op jouw behoefte als ondernemer. Al deze producten passen bij zzp’ers en kleine bedrijven. Wij zijn er juist voor de Mkb’er. Zo is onze bedrijfshypotheek er tot een bedrag van €1 miljoen.

Zakelijk bankieren zonder poeha dus, in goede en in slechte tijden zijn we er voor jou.

Kleine én grote vragen over geld zijn altijd welkom
Bij SNS vinden we het belangrijk om er echt voor je te zijn. En bij zo’n persoonlijke benadering horen natuurlijk ook fysieke winkels. Daarom heeft SNS in de regio Rotterdam vijf winkels waar we zes dagen per week voor je klaar staan. Een vraag stellen kan ook via social media, of per mail. Ook is je persoonlijk adviseur bereikbaar via de SNS app Eén-tweetje.

Liever bellen? Je krijgt meteen iemand aan de lijn!
Heb je een vraag? Bij ons hoef je nooit lang op een antwoord te wachten. Als je ons belt, krijg je meteen een medewerker aan de lijn: je komt dus niet eerst in een keuzemenu. Je kunt ons bellen op 030 633 30 00.

Face to face contact of liever je geldzaken online regelen, wij bieden alle mogelijkheden. Wij hebben aandacht voor de groei van iedere ondernemer!

Met vriendelijke groet,

Joaquin Woudstra
Persoonlijk adviseur

SNS Rotterdam
Peppelweg 105A
3053 GG Rotterdam

T: 030 6333 000
@: joaquin.woudstra@sns.nl


Website SNS: https://www.snsbank.nl/zakelijk/home.html

Openingstijden SNS winkels Rotterdam:
Maandag 09:00 – 17:30
Dinsdag 09:00 – 17:30
Woensdag 09:00 – 17:30
Donderdag 09:00 – 17:30
Vrijdag 09:00 – 17:30
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang