Nieuwjaarsgroet van het bestuur van het Rotterdams Ondernemersbelang

Samen Sterk

Beste leden van het ROB,

Nu we het nieuwe jaar 2022 in stappen en de dagen weer gaan lengen kijken we terug op een bewogen 2021 en vooruit naar een nog wat onzeker 2022.

De situatie waarin het land verkeert heeft er voor sommigen onder ons gezorgd voor grote zakelijke problemen, met anderen gaat het nu juist heel goed.

Ik hoop van harte dat we in het nieuwe jaar van deze tweedeling af komen, en de omstandigheden zodanig worden dat we met zijn allen aan de voorspoed in de economie, die er is, deel kunnen hebben.

Voor 2022 plannen wij een aantal dingen voor onze leden om als ROB er weer voor jou te zijn, ook fysiek. Denk aan activiteiten in verband met de aankomende gemeenteraadsverkiezingen, diverse bijeenkomsten die nu gepland worden en een verdere verdieping van onze samenwerking met ondernemingsvereniging Spaanse Grave. Houd dus de nieuwsbrief in de gaten!

Vooral hoop ik dat wij elkaar weer fysiek kunnen ontmoeten. Om informatie te delen, te netwerken en ook omdat we dit gewoon missen.

Ik wens je een mooi en voorspoedig 2022, goede zaken en graag tot gauw!

Met vriendelijke groet/Regards,

Pieter van Egmond

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang