Ondernemen tijdens de coronacrisis

Ondernemen tijdens de coronacrisis

Een maand geleden was er nog weinig aan de hand, terwijl de situatie nu totaal veranderd is. Inmiddels is duidelijk dat het coronavirus COVID-19 verstrekkende gevolgen heeft voor het (wereldwijde) bedrijfsleven en organisaties binnen de publieke sector. In deze snel veranderende omstandigheden is het essentieel om inzicht te krijgen/houden in uw bedrijfsvoering om controle te houden, maar ook gebruik te kunnen maken van de juiste regelingen.

Binnen BDO beschikken wij over de tools en expertise om snel en tegen relatief lage kosten inzicht in de verschaffen in liquiditeit en de noodzaak om maatregelen te treffen. Onze tool ‘Fast Financial Insight’ maakt gebruik van data gedreven modellen in combinatie met scenario analyses.

Vanuit de financiële administratie zullen historische resultaten op een gedetailleerd niveau gemodelleerd worden (weekbasis) welke de basis vormen voor een liquiditeitsprognose naar de toekomst toe. Naast deze financiële ondersteuning, bieden wij ook gespecialiseerde debt advisors, fiscalisten en juristen om u te ondersteunen indien nodig.

Bel me voor meer informatie op 06-13039936, mail naar dex.crijnen@bdo.nl of kijk voor meer informatie op www.bdo.nl/corona.

Met vriendelijke groet,

Dex Crijnen
BDO Rotterdam
Adviseur M&A – Transaction Advisory Services


BDO
Lid van het Rotterdams Ondernemersbelang

Dex Crijnen

Dex Crijnen

 

Dex Crijnen
Tel: +31 (0)10 24 24 666
Mobiel: +31 (0)6 13 03 99 36
Dex.Crijnen@bdo.nl
www.bdo.nl

 

 


 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang