Ondernemers: Bestuurders snappen belang vliegveld niet

https://www.zakenreisnieuws.nl/nieuws/categorie/3/airports/rotterdam-the-hague-airport-proeftuin-voor-innovatie

De plannen van de provincie en regiogemeenten voor Rotterdam-The Hague Airport staan haaks op hun economische ambities. Dat zegt VNO-NCW.

Bert Mooren, directeur van de ondernemersorganisatie in de Rotterdamse regio, is verontwaardigd over het standpunt van het Zuid-Hollandse provinciebestuur en de gemeenten Rotterdam, Lansingerland en Schiedam, die vinden dat het vliegveld voorlopig is uitgegroeid.


Blijkbaar realiseren zij zich onvoldoende dat de luchthaven van groot belang is voor de regionale economie en werkgelegenheid.

Bert Mooren, directeur VNO-NCW


‘Het besef dat bij een regio die internationaal wil meetellen een internationale luchthaven de ruimte moet krijgen, is kennelijk achter de horizon verdwenen’, aldus Mooren, voorman van VNO-NCW West. Volgens Mooren is het ‘bizar dat de vier overheden de luchthaven in totale onzekerheid laten over haar toekomst’.

Bron en meer informatie: AD, 17 april 2017

/ Nieuwsberichten / Tags:

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang