Ondernemers gezocht voor Jongerenontbijt op stadhuis met wethouder Wijbenga voor vij. 21 september a.s.

Ondernemers gezocht voor Jongerenontbijt op stadhuis met wethouder Wijbenga

In het kader van de Vredesweek wordt er in de Burgerzaal een ontbijt georganiseerd. Op deze ochtend gaat het vooral over de verbinding tussen de verschillende generaties, organisaties en (etnische of culturele ) groepen in de stad om alle onze jongeren in Rotterdam een kans te geven om een succes van hun leven te maken.

Om jongeren een succes van hun leven te laten maken hebben ze niet alleen een steuntje in de rug nodig om sociale skils en plezier te vergroten, maar ook voor huiswerk, planning, studiekeuze en stages. En uiteraard is het dan ook nodig dat ze welkom zijn bij het bedrijfsleven én zodanig binnen dat bedrijfsleven kunnen functioneren dat ook dat een succes wordt.

Tijdens dit ontbijt worden er onder leiding van een gespreksleider ronde-tafel gesprekken gehouden met jongeren, bedrijven, mentoren en anderen uit de stad. Het doel van deze gesprekken is het delen van ervaringen, begrip krijgen voor elkaar en bespreken waar wij elkaar kunnen helpen.

De aandacht gaat uit naar jongeren vanaf 10 tot en met 27 jaar. Voor de gesprekken nodigen we u als ondernemer van harte uit.

Aanmelden is verplicht en kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-vrede-door-verbinding-48869640410


Datum: Vrijdag 21 september 2018
Tijd: 7.00 uur – 9.00 uur
Waar: Stadhuis Rotterdam, Coolsingel 40, Rotterdam. Burgerzaal/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang