Ondernemers opgelet!

Ondernemers opgelet!

De ChristenUnie-SGP heeft scherp oog voor de belangen van ondernemers. Ondernemers zijn onmisbaar voor een stabiele en goed werkende lokale economie. Ondernemers zijn de ultieme vaandeldragers van het oer-Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’. Dit is de afgelopen jaren onder andere gebleken uit de volgende wapenfeiten:

  • De ChristenUnie-SGP heeft zich ingezet voor de keuzevrijheid van ondernemers om op zondag niet te hoeven werken;
  • De ChristenUnie-SGP heeft zich ingezet voor een (gedeeltelijke) kwijtschelding van gemeentelijke lasten voor ZZP’ers;
  • De ChristenUnie-SGP heeft zich ingezet voor het starten van experimenten met een starterssubsidie of -lening voor startende ondernemers.

In de komende raadsperiode willen we ons opnieuw inzetten voor u, de Rotterdamse ondernemer. Zo willen wij nieuw startups faciliteren, onder andere door bij te dragen aan de uitwisseling tussen deze startups, mkb en multinationals. Wij hebben, net als u, juist duurzaam ondernemerschap hoog in het vaandel staan; initiatieven die hieraan bijdragen worden door ons voluit gesteund en gefaciliteerd. Om nieuwe innovaties in brede samenwerking met bedrijfsleven (groot en klein) en onderwijs te faciliteren én verder te brengen. Zoals we de afgelopen periode bijvoorbeeld hebben gedaan met ons initiatief om van Rotterdam The Hague Airport dé luchthaven te maken waar overheden, bedrijven en kennisinstellingen samenwerken aan duurzame innovaties .

Al met al is er alle reden om op 21 maart uw stem toe te vertrouwen aan de ChristenUnie-SGP!


Tjalling Vonk

Lijsttrekker en burgerraadslid ChristenUnie-SGP Rotterdam
Lid van de raadscommissie ‘Werk&Inkomen, Participatie en Volksgezondheid’

 

CU/SGP Rotterdam: Lijsttrekker Tjalling Vonk

CU/SGP Rotterdam: Lijsttrekker Tjalling Vonk

 

 

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang