Ondernemersduurzaamheidsenquête 2022: Rotterdams Ondernemersbelang & Ondernemend Nederland

Ondernemersduurzaamheidsenquête 2022 Rotterdams Ondernemersbelang & Ondernemend Nederland

Geachte ondernemers,

Energieprijzen die door het dag gaan, de CSRD, de Corporate Sustainability Reporting Directive, de Europese Energy Efficiency Directive, de Fit for 55, staalproductie in 2030 CO2 neutraal, de methaanuitstoot en het gebruik van antibiotica in de veeteelt moet drastisch omlaag, in 2030 moet 30% van Europese zeeën en land beschermd natuurgebied zijn, in 2030 moeten alle verpakkingen recyclebaar, per 1 januari 2023 is energielabel C verplicht voor alle kantoren en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Het Rotterdams Ondernemersbelang en Ondernemend Nederland slaan de handen ineen om ook deze storm aan regelgeving in goede banen te leiden. Daarvoor willen wij graag met u in gesprek, maar dan wel goed voorbereid. Daarom willen we u vragen om de onderstaande enquête in te vullen.

Hierna willen we graag de resultaten presenteren en met u verder in gesprek tijdens een ontbijt ergens in november 2022. Na dit ontbijt willen we graag met u en Tweede Kamerleden in gesprek om de  mogelijkheden, kansen en bedreigingen onder de aandacht te brengen.

Vult u daarom onderstaande enquête in? Het kost u maar vijf minuten en gaat hopelijk voor vele ondernemers veel meer opleveren.

Namens het Rotterdams Ondernemersbelang,

Pieter van Egmond (voorzitter)

Namens ONL voor Ondernemers,

Hans Biesheuvel (voorzitter)


[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]

/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang