Ondernemersontbijt Sander & De Hartenjagers 19 januari a.s.

Ondernemersontbijt Sander & De Hartenjagers 19 januari a.s.

Ondernemersontbijt Sander & De Hartenjagers

Graag nodig ik u én een introducé-werkgever met een sociaal hart uit op 19 januari bij het Postillion WTC in Rotterdam. Als nieuwe wethouder vind ik het een eer u te ontmoeten!


Bedankt!
Met dit ontbijt wil ik u bedanken. Want als ambassadeur bent u onderdeel van het succes van de campagne Sander & de Hartenjagers. Dankzij úw sociale hart krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om hun talenten te laten zien en zich verder te ontwikkelen. Dat waardeer ik enorm!


Nieuwe Hartenjagers

Ook maakt u tijdens het ontbijt kennis met twee nieuwe Hartenjagers. Als ervaringsdeskundigen weten zij alles over Loonkostensubsidie, een compensatie voor werkgevers die hun werknemers wat meer ruimte gunnen als dat nodig is. De nieuwe Hartenjagers zetten zich in om u te informeren over deze subsidie en de mogelijkheden voor u inzichtelijk te maken.

Ik kijk er ontzettend naar uit u te ontmoeten. Om samen met Sander & de Hartenjagers stil te staan bij alle successen, voor nu en in de toekomst!

U kunt uzelf en uw introducé hier ->>> aanmelden.


Hartelijke groet,

Tim Versnel
Wethouder Werk & Inkomen, Nationaal Programma Rotterdam Zuid en EU-arbeidsmigranten


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang