Ondernemersspreekuur in de Scholingswinkel aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

Maandagavond 25 januari en dinsdagavond 2 februari a.s. houden twee leden van het Rotterdams Ondernemers Belang spreekuur. Herman Buyk, van administratiekantoor Optifisc en Marco Mes van De Zakelijke Website zullen achter de tafel plaatsnemen om vragen van ondernemers te beantwoorden. Herman zal zich onder andere richten op zaken als BTW,  juridische vragen, loonzaken en jaarcijfers en Marco gaat aan de slag met voorlichting over websites, webshops en sociale media.

Het spreekuur is ook een onderdeel van de uitvoering van het “Plan van Aanpak Winkelstraten West” waarover het ROB en de Delfshavense Ondernemers Federatie vorig jaar een convenant  hebben afgesloten. Ook is het een schoolvoorbeeld van goede samenwerking die het ROB aan het ontwikkelen is met het Albeda College. Zo hebben de studenten de folders rondgebracht en gaan ze gelijktijdig aan de slag met een vragenformulier over bijvoorbeeld welk type voorlichting de ondernemers nog meer op prijs zouden stellen.

Wanneer?
Maandag 25 januari van 18.00 uur tot 21.30 uur
Dinsdag 2 februari van 18.00 uur tot 21.30 uur

Plaats van handeling?
Albeda Scholingswinkel
Nieuwe Binnenweg 356a
3023 ES Rotterdam

Ook u kunt natuurlijk gebruik maken deze spreekuren.
Spreekuurfolder

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang