Ook aanwezig 9 september a.s. tijdens ROB-BBQ: DriveToConnect voor de Sustainable Development Goals

Ook aanwezig 9 september a.s. tijdens ROB-BBQ: Drive to Connec voor de Sustainable Development Goals

DriveToConnect zet zich in voor een inclusieve samenleving door kennis in en rond de aangepaste Amerikaanse schoolbus te delen. Op weg naar the Next Society mag de Amerikaanse schoolbus 19 mensen vervoeren en brengt zo “Mensen en Mogelijkheden samen” Help mee en doe mee, kom in de bus.

DriveToConnect weet dat niets blijvende is behalve de verandering en dat dit veel onzekerheid meebrengt wat haast elk mens probeert te mijden. Hierdoor komen veranderingen pas echt op gang wanneer deze noodzakelijk zijn of als ze aantoonbare verbeteringen kunnen laten zien.

DriveToConnect brengt onze netwerk- en informatiesamenleving in beeld en laat zien waar en wat er aan het veranderen is, zodat iedereen daar op in kan spelen.

Wij geloven in de open source gedachte, in sharing is caring, in sociale overwaarde maar ook in de kracht van het individu die waarde toe kan voegen aan een gemeenschappelijk doel. Kortom ontdek de mogelijkheden op deze site om een bijdrage te leveren om onze samenleving wat leuker, socialer, mooier en eerlijker te maken.


Hans van Meggelen
T: 010 880 4141 / 06 44 900 217
De Kastanje 26,
3161 JJ Rhoon

Website: ww.drivetoconnect.nlROB Spaanse Polder nazomer BBQ

Vrijdag 9 september 2022
Van 16.30 uur tot 21.30 uur

Aanmelden: evenementen@robonerneemt.nl

Let op: van niet leden vragen we een vrijwillige bijdrage van € 15,-

Sir Bang A Lot’s Sound Dungeons
Strickledeweg 100
3044 EL Rotterdam


/ Nieuwsberichten

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang