Ook Riders Vision is aanwezig op de Ondernemersduurzaamheidsdag van do. 6 februari a.s.

Ook Riders Vision is aanwezig op de Ondernemersduurzaamheidsdag van do. 6 februari a.s.

 
Elektrische mobiliteit is hot en zakelijk zeer verantwoord. Riders Vision e-Mobility heeft meerdere elektrische motoren en scooters en met onze Europees goedgekeurde step mag je wel de straat op. Alles 100% elektrisch. Iedere koper en berijder profiteert van onze innovatieve accu’s, veel met GPS. Ook deel(scooter) en lease mogelijkheden. De speciale cargo versies zijn er voor logistieke oplossingen in de binnensteden.

Graag laten wij het groot zakelijk, overheid en het mkb kennismaken met onze innovatieve vormen van elektrische mobiliteit. Bij ons is veel mogelijk. De lichte categorie vanaf 20 km tot en met 130 km per uur. De iets zwaardere motorfietsen, uitermate geschikt voor woon-werk verkeer met een grote actieradius. Keuze afhankelijk van motorfiets, opladen thuis, op het werk en met snelladers langs de weg.
De scooters zijn geschikt voor meerdere sharingplatformen en goed van toepassing om binnen uw eigen organisatie op te nemen. Onze scooters en motoren zijn te leveren in de gewenste huisstijl.


Riders Vision (lid van het Rotterdams Ondernemersbelang)
Parkzoom 24
2922 CT Krimpen aan den IJssel
www.ridersvision.nl

+31 85 201 0003


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Donderdag 6 februari 2020

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Op 6 februari 2020 organiseren het Rotterdams Ondernemersbelang en de Ondernemersvereniging Spaanse Polder de Ondernemersduurzaamheidsdag. Het is de bedoeling dat op deze dag zo’n 250 ondernemers uit Rotterdam en de regio bij minimaal 35 bedrijven praktische informatie krijgen over duurzaamheid. Denk aan energiebesparing, afval, energie labels, zonnepanelen, personeel (duurzame inzetbaarheid), MVO, warmtepompen, verlichting en de circulaire economie. Op de dag zelf zullen minimaal drie interessante sprekers hun visie op duurzaamheid laten horen.

Voor meer informatie, deelname, een stand of een idee kunt u mailen naar: evenementen@robonderneemt.nl of bellen met Fred Burggraaf (06-14049910)


 

/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang