Over de achtergronden van het broeikaseffect op donderdag 6 februari tijdens de Ondernemersduurzaamheidsdag

Over de achtergronden van het broeikaseffect

Over de achtergronden van het broeikaseffect
Kennissessie Rob van Elsacker

Op donderdag 6 februari tijdens de Ondernemersduurzaamheidsdag

Waar is het meeste onderzoek naar gedaan? Naar onze gezondheid. En toch is er nog zo veel wat artsen niet weten. Dat is ook niet nodig om gevaar te voorkomen. Een dokter hoeft niet exact te weten hoe hoog de koorts zal worden en wanneer dat zal zijn. Hij geeft antibiotica om erger te voorkomen.

Bij klimaatverandering werkt het anders. Daarbij willen we precies weten waar de schade zal optreden en hoe groot die zal zijn, eerder doen we niets. Zo werkt het natuurlijk niet. Als er gevaar dreigt, en de richting is bekend, grijpen we in om erger te voorkomen. Dat doen we bij gezondheid en dat moeten we ook doen voor het klimaat.

Bij het klimaat is de richting bekend voor iedereen die weet hoe het broeikaseffect werkt. Na deze presentatie weet u dat ook. En dat begrip helpt om maatregelen te accepteren.

Door:
Rob van Elsacker – Overtuigende Tekst


Ondernemersduurzaamheidsdag Spaanse Polder Rotterdam

Locatie: Stout Perspex • Bornissestraat 16 • 3044 AE Rotterdam

Aanvang: 13.00 uur • Einde 21.00 uur
Aanmelden: evenementen@robonderneemt.nl
Aan deelname zijn geen kosten verbonden


Met medewerking van: EVM Vastgoedmanagement, Anderss Mobiliteitsmanagement, Loogies, Beautiful Cups, Airconditioningsservice Nederland, Peugeot Blauwendaal, Albeda, Nextworker, Irado, De Projectinrichter, Oker, Mxmas, Conservation International, xTra materieel, Kapsenberg – Van Waesberge, De Beroepentuin, Overtuigende Tekst, Soundbites of Wisdom, Riders Vision, Buitendijk Dagvers, Toyota, Burggraaf IT, Stout Perspex en vele anderen…


/ ODD

Wij komen graag langs!

Voor kennismaking komen we graag bij u langs, Wilt u de nieuwsbrief ontvangen of geïnteresseerd om een bijeenkomst bij te wonen? Laat het ons weten. U kunt ook bellen met 06-14049910

Met vriendelijke groet,
Pieter van Egmond, voorzitter Rotterdams Ondernemersbelang